Politica de retur

Returnarea produselor livrate şi restituirea plăţii

Clienții persoane fizice pot  solicita returnarea produselor comandate şi livrate deja în termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepţionarea acestora. Pentru aceasta vă rugăm să ne comunicaţi numele, adresa şi numărul comenzii dumneavoastră, pe adresa office@ignirom.ro.

 

In cazul persoanelor juridice (inclusiv PFA), acestea nu au calitate de consumator, ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.

 

Ordonanța 34/2014 vine pe fondul unor modificări la nivelul UE și abrogă vechea ordonanță 130/2000, cea care prevedea, de exemplu, dreptul de retur în 10 zile lucrătoare, și-l înlocuiește cu un drept de retur în 14 zile calendaristice, valabil în continuare doar pentru persoane fizice.

 

Returnarea produselor se acceptă de către IGNIROM SRL numai dacă sunt respectate următoarele condiţii:

1. Termenul legal sa nu depaseasca 14 zile din momentul receptiei produsului de catre client

2. Produsele returnate nu trebuie sa fie deformate palite sau deterioarate;

Va rugam nu receptionati produsele care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa. 
3. Toate costurile pentru transportul produselor returnate la depozitul IGNIROM SRL sunt suportate exclusiv de către client.

4. Orice modificare adusa produselor de ordin estetic sau tehnic poate duce la pierderea dreptului de retur al produselor.

La sosirea produselor retur se va face o verificare, si se va evalua daca sunt costuri cu reambalarea sau costuri de alta natura.  

Toate costurile cu reambalarea si costuri de alta natura vor fi comunicate in scris sau telefonic in termen de maxim 10 zile lucratoare, din momentul receptionarii retururilor.

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.În cazul în care cumpărătorul nu achită transportul în momentul returului, IGNIROM SRL îşi rezervă dreptul de a reţine costurile de transport din valoarea produselor care urmează a fi returnate.

NU RECEPTIONATI produse care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa!

In cazul acceptării unui retur de produse, IGNIROM SRL va emite o factură „storno”, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în momentul recepţionării produselor în depozitul IGNIROM SRL
În maxim 30 de zile calendaristice de la recepţionarea produselor, va returna cumpărătorului valoarea produselor conform condiţiilor din prezentul document.
 Atenţie!
 Produsele trebuie să fie returnate în stare bună şi fără modificari de ordin estetic sau tehnic. 

Orice modificare adusa produselor de ordin estetic sau tehnic poate duce la pierderea dreptului de retur al produselor.