Menu
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 lei

Centru ajutor si intrebari frecvente

Avem raspunsurile la toate intrebarile specifice

Solutia ignifuga este o substanta care este utilizata pentru a incetini, opri raspandirea focului sau a reduce intensitatea acestuia. Acest lucru se realizeaza de obicei prin reactii chimice care reduc inflamabilitatea materialelor combustibile sau intarzie arderea acestora. De asemenea, solutiile ignifuge pot raci materialul combustibil prin acțiune fizica sau reactii chimice endoterme.

Solutia ignifuga COMBAT TOTAL PROTECT a fost testata si agrementata tehnic pe substrat standardizat ( PAL BRUT ) ceea ce ofera posibilitatea aplicarii acesteia pe majoritatea materialelor lemnoase si derivate cum ar fi : Lemn de brad, OSB, PAL brut, MDF, PFL. Aplicarea solutiei pe materiale aparente nu este indicata, intru-cat solutia schimba aspectul natural al materialelor prin aparitia de eflorescente.

Pentru aplicarea solutiei COMBAT TOTAL PROTECT in proiecte personale nu sunt necesare echipamente speciale. Solutia poate fi aplicata prin pensulare, roluire sau pulverizare cu echipamente similare compresoarelor de aer cu pistol de pulverizare, atomizoare sau aparate de tip vermorel.
Pentru LUCRARI AUTORIZATE insa, recomandam echipamente profesionale de pulverizare pentru incadrarea in consumurile specifice si termenele de realizare a lucrarii.

Solutia ignifuga COMBAT TOTAL PROTECT este garantata pentru o perioada de 5 ani pentru aplicarea pe suport si are o valabilitate de 12 luni in ambalajul inchis etans, ferit de inghet si razele solare.

Ignifugarea locuintei este o lucrarea necesara pentru protectia la foc si asigurarea durabilitatii lemnului prin protectia la factorii daunatori. Un alt avantaj pe care o lucrare de ignifugare il aduce este posibilitatea de a obtine o asigurare a locuintei care include si despagubirea in cazul unui incendiu. ATENTIE: unele companii de asigurari solicita in mod expres executia lucrarilor de ignifugare de catre o firma autorizata de IGSU prin CENTRUL NATIONAL DE SECURITATE LA INCENDIU SI PROTECTIE CIVILA. Doar firmele autorizate pot emite documentatia necesara si eliberarea raportului de ardere conform SR EN ISO 652.

Pentru aplicarea solutiei COMBAT TOTAL PROTECT trebuie sa respectati masurile de protectie uzuale pentru activitati de vopsitorie.
Purtati ochelari de protectie, masca de protectie, combinezon si manusi.

DA! Solutia ignifuga COMBAT TOTAL PROTECT este rezultatul experientei a peste 500.000 de metri patrati de lemn ignifugat.
Solutia ignifuga este Agrementata tehnic, avizata tehnic si poate fi utilizata in lucrarile autorizate. Media testelor conform SR EN ISO 652 efectuate de catre OMNITEST LABORATOR SA este de 18% pierdere de masa a materialului lemnos pe durata arderii.

Inca mai sunt intrebari?

Scroll to top