De ce Combat?

Cand ajungeti la etapa in care trebuie sa gasiti produsul potrivit pentru ignifugarea lemnului sau produselor derivate, va trebui sa luati in considerare cateva aspecte foarte importante, care pot face diferenta intre utilizarea unui produs eficient sau mai putin eficient. Solutia este testata si detine agrementarile si avizarile necesare? Producatorul/distribuitorul produsului va pun la dispozitie toate documentele legale?

COMBAT TOTAL PROTECT

Combat Total Protect este solutie de ignifugare (solutie ignifuga ) incolora pe bază de silicați in dispersie apoasă. Se aplică ușor, are un timp de uscare redus și o bună aderență la suprafețele din lemn. Solutia ignifuga are drept scop îngreunarea aprinderii, respectiv reducerea vitezei de ardere și de propagare a flăcărilor la suprafața materialelor lemnoase. În funcție de comportarea sa la foc, solutia ignifuga pentru materiale lemnoase Combat Total Protect se încadrează în clasa de reacţie la foc C-s1,d0, conform Raportului de clasificare pentru reacția la foc în conformitate cu SR EN 13501-1+A1:2010 nr. 18.030 din 20.08.2018 emis de Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă și clasă de combustibilitate C2 (CA2b) potrivit tabelului nr. 8 din Regulamentul privind clasificarea și încadrarea produselor pentru construcții pe baza performanțelor de comportare la foc aprobat cu O.M.C.T./O.M.A.I. nr.1822/ 394/2004, cu modificările și completările ulterioare.

  • Fabricat cu mandrie in Romania;.
  • Clasa reactie la foc C-s1:d0;
  • Clasa combustibilitate C2;
  • Consum / metru patrat - 250 - 300 gr.
  • Asigura protectie contra daunatorilor;
În condiţiile respectării riguroase a metodelor de pregătire a suprafeţelor, de condiţionare şi pregătire a produselor, de respectare a condițiilor de aplicare și a temperaturilor de lucru în conformitate cu fişele tehnice, durabilitatea produsului ignifugant pentru materiale lemnoase Combat Total Protect este de 5 ani, pentru exploatare în condiții normale. După această perioadă este necesară refacerea lucrării de ignifugare pe toate suprafețele accesibile. Fabricarea produselor este însoţită de un control intern şi control extern periodic, asigurat de instituţii autorizate. Prin control intern, producătorul urmăreşte calitatea produselor prin declaraţii de conformitate, emise pe loturi de fabricaţie. Firma IGNIROM SRL este certificată de către Management Certification din punct de vedere al sistemului calităţii conform SR EN ISO 9001:2015 (certificat seria C nr. 48181, valabil până la 19.07.2019).
× Suntem si pe WhatsApp