PRODUCATOR SOLUTIE IGNIFUGA
SOLUTIE IGNIFUGA
Prima pagină » Shop » Combat Total Protect – Solutie ignifuga 80 metri patrati

270,00 lei

8% Off

Combat Total Protect – Solutie ignifuga 80 metri patrati

Solutie ignifuga – ignifugare lemn – Combat Total Protect este cel mai bun produs din gama solutiilor ignifuge. Clasa de reactie la foc B-s1;d0, consumul redus, de doar 0.250 – 0.300 kg / metru patrat si posibilitate de a fi aplicat pe majoritatea produselor din lemn de brad si derivatelor acestuia (OSB, PAL, MDF, PAF, PFL) il transforma in produsul preferat al aplicatorilor autorizati IGSU cat si al utilizatorilor in proiecte personale.

Share

Descriere

Solutie ignifuga – solutie ignifugare lemn –  COMBAT TOTAL PROTECT pentru 80 metri patrati, are drept scop ingreunarea aprinderii, respectiv reducerea vitezei de ardere si de propagare a flacarilor la suprafata materialelor lemnoase. In functie de comportarea sa la foc, Combat Total Protect – solutie ignifuga, pentru materiale lemnoase, se incadreaza in clasa de reactie la foc B-s1;d0, conform Raportului de clasificare pentru reactia la foc in conformitate cu SR EN 13501-1+A1:2018 emis de CENTER FOR TESTING AND EUROPEAN CERTIFICATION CTEC BULGARIA si clasa de combustibilitate C1 potrivit tabelului nr. 8 din Regulamentul privind clasificarea si incadrarea produselor pentru constructii pe baza performantelor de comportare la foc aprobat cu O.M.C.T./O.M.A.I. nr. 1822/ 394/2004, cu modificarile si completarile ulterioare.

– UNIVERSALA – Solutie ignifuga Combat Total Protect – este testata si agrementata tehnic pentru ignifugarea lemnului de brad, dar si pentru materiale derivate: OSB, PAL, PFL, MDF, PAF;
– Consum redus: 0.250 kg – 0.300 kg/ metru patrat;
– Straturi: 1-3 la intervale de 2 ore, ceea ce va permite sa executati lucrarea in cel mai scurt timp;
– Solutia este pregatita pentru aplicare;
– Uscare: Uscarea la atingere este de doar 20 de minute;

Informații suplimentare

Greutate 20 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Related Products

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top